Dries 43 , 9255 Opdorp-Buggenhout - 052/33.27.85 -
KITCHEN >> Oven >> Electrolux >> EVY8840AAX
Electrolux EVY8840AAX
PDF pagina


Productbeschrijving:

Vertel deze oven wat u gaat klaarmaken, en hij zorgt voor de rest. Gebruik de tiptoetsen om door het tekst- en pictrogrammenu te bladeren en hij zal automatisch de juiste instellingen selecteren.Haal de beste smaken en voedingsstoffen uit vis en groentenMaak indruk op uw vrienden met malse sappige groenten en vis! Met de stoomfunctie van deze oven behoudt u alle smaak en voedingswaarde.Eenvoudig te reinigen dankzij de binnenkant in emailDe ovenruimte is eenvoudig schoon te maken dankzij de binnenkant in email. Het kost helemaal geen tijd om de oven voor te bereiden op de volgende maaltijd.Een zachte en geruisloze actie telkens u de ovendeur sluitWanneer u gehaast bent en geen tijd hebt om de oven zorgvuldig te sluiten, sluit deze oven toch zacht en in alle stilte dankzij het VelvetClosing®-systeem.Hou uw gerecht goed in de gaten, zonder verblind te wordenDe lamp van deze oven schijnt naar de achterkant van de oven om de volledige ovenruimte te verlichten. Zo kunt u uw gerecht goed in de gaten houden, zonder verblind te worden!


€ 1249,99
vergelijk  vergelijk

Eigenschappen:


Inhoud ovenruimte :46 Liter
Kinderbeveiliging :
Verwarmingswijze :Multifunctie Hete lucht , Stoom
Aansluitwaarde :1400 W
Ovenhoogte :Compacte oven (45 cm)
Grill :
Nisbreedte (minimaal) :56 cm
Nisdiepte (minimaal) :55 cm
Nishoogte (minimaal) :45 cm
Reiniging van de oven :Gewone reiniging
PDF pagina print deze pagina

Nieuwsberichten

Scheerapparaat Philips werkt met persoonlijk scheerplan via app

Nieuwsbericht September 2019

De Philips Shaver series 7000 is specifiek ontwikkeld om huidirritaties tijdens het scheren tegen te gaan. Centraal staat de GroomTribe-app die de gebruikers een persoonlijk scheerplan voorstelt.

lees meer
Apple AirPlay 2 uitgerold naar LG tv’s

Nieuwsbericht Juli 2019

De nieuwe LG televisies uit 2019 krijgen vanaf vandaag Apple AirPlay 2. De functionaliteit komt beschikbaar via een firmware-update. De uitrol zal wereldwijd enkele weken in beslag nemen.

lees meer